Mój samochód: citroen xsara 2Hdi/Citroen c4 16HDI
Poj. silnika (cm3): 2.0/1.6
Paliwo: diesel
Wersja:: kombi
Rok prod.:: 2000 Pomógł: 166 razy Dołączył: 17 Lis 2012 Posty: 3974 Skąd: Ostrzeszów
Wysłany: 14 Sierpień 2021, 21:34
A ja dziś na zamku Moszna widzę z daleka Citroen HY w którym sprzedają lody ,sobie myśle fajna fotka będzie..;) z Miłości do citroena a tu z bliska plastykowa atrapa na lawecie ..ale lody były dobre
Mój samochód: citroen xsara 2Hdi/Citroen c4 16HDI
Poj. silnika (cm3): 2.0/1.6
Paliwo: diesel
Wersja:: kombi
Rok prod.:: 2000 Pomógł: 166 razy Dołączył: 17 Lis 2012 Posty: 3974 Skąd: Ostrzeszów
Wysłany: 15 Sierpień 2021, 08:55
Ja wczoraj też mijałem zapaleńców z jakiegoś zlotu ,5 naszych ,,kaczuszek'' oklejonych nalepkami i polskimi flagami..czyli poczciwe maluszki 126 p w okolicy Opola.
Witam Was Koledzy. Jutro jadę do miejscowości obok mojego miejsca zamieszkania , obejrzeć zbiór czesci do 2cv które ma pewna osoba na sprzedaż. Do realizacji mojego projektu potrzebuję trochę.
Mój taki pomysł może by założyć dział np gdzie byśmy umieszczali części które nam leżą a ich nie potrzebujemy a innym się mogą przydać.
Ja osobiście nie wywalam tylko składuje w garażu.
Ostatnio zakupiłem książki do 2cv ( schematy , rysunki, wykaż czesci)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum