Mój samochód: Citroen C4 Grand Picasso
Poj. silnika (cm3): 1749
Paliwo: Benzyna/LPG
Wersja:: Samochód osobowy
Rok prod.:: 2007
Wysłany: 25 Kwiecień 2023, 18:00 Prośba o dobranie rodzaju lusterka po numerze VIN
Witam wszystkich! Mam wielką prośbę. Muszę zakupić lusterko zewnętrzne prawa strona do C4 Grand Picasso, niestety z tego co szukałem po roczniku, wersji silnika itp, to występują różne rodzaje (ilość kostek elektrycznych i pinów) a bardzo mi zależy trafić od razu dobre, żeby nie mieć problemów z odsyłaniem, podwójną robotą itp... mój VIN to; VF7UA6FYC45152020
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam! 😉
_________________ Życie jest za krótkie, żeby nie pojeździć Cytryną! 😁
Mój samochód: Citroen C4 II 1.6HDI
Poj. silnika (cm3): 1.6
Paliwo: diesel 92km
Wersja:: Hatchback
Rok prod.:: 2015
Wysłany: 25 Kwiecień 2023, 18:53
MarcinKwoka1984, Vin jest już płatny i raczej nikt nie pomoże,pozostaje zdjąć obudowę lusterka-znaleźć jakie dane i policzyć kable /wtyczki ,czy to od silnika czy od temperatury oraz podgrzewania lusterka..
Mój samochód: Citroen C4 Grand Picasso
Poj. silnika (cm3): 1749
Paliwo: Benzyna/LPG
Wersja:: Samochód osobowy
Rok prod.:: 2007
Wysłany: 26 Kwiecień 2023, 06:59
sasun71 napisał/a:
MarcinKwoka1984, Vin jest już płatny i raczej nikt nie pomoże,pozostaje zdjąć obudowę lusterka-znaleźć jakie dane i policzyć kable /wtyczki ,czy to od silnika czy od temperatury oraz podgrzewania lusterka..
A to tego że jest dostęp do VIN płatny, to nie wiedziałem... Dziękuję za info!
_________________ Życie jest za krótkie, żeby nie pojeździć Cytryną! 😁
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum