Nie wiem za ile wystawić na sprzedaż auto jak w temacie z przebiegiem 42tys km, sprawna klimatyzacja, stan bdb, aktualny przegląd niemiecki jeszcze 1.5 roku, stan licznika widnieje na zaświadczeniu z przeglądu, bez wypadkowy. Auto kupiłem żonie w Niemczech od prywatnej osoby ale żonie się nie podoba mi.in. że to diesel i głośno chodzi i takie tam.
Mój samochód: Citroen C4 II 1.6HDI
Poj. silnika (cm3): 1.6
Paliwo: diesel 92km
Wersja:: Hatchback
Rok prod.:: 2015 Pomógł: 170 razy Dołączył: 17 Lis 2012 Posty: 4035 Skąd: Ostrzeszów
Wysłany: 30 Maj 2023, 19:48
Na pewno więcej niż stoi dany rocznik z wyposażeniem w BDB stanie..ze względu na niski przebieg jak jest aktualny bo tak niskich przebiegów się nie widzi..Druga opcja dać żonie benzyne z lpg i jeździć nowszym dieslem
Do mojego dziadka nie wsiądzie bo stary już ale jary, przejechał 400 tys z czego ja osobiście 250 tys na lpg zrobiłem, w środku już zmęczony a kobita coś ładnego chciala to cukierka poszukałem a tu be be, kobiety nie zrozumiesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum