Witam serdecznie. Mam jedno bardzo ważne pytanie. Pomogliśmy Ci kiedykolwiek? Może korzystasz i w przyszłości także będziesz potrzebował informacji i pomocy od innych użytkowników? Uważasz, że to niezłe miejsce na wymianę doświadczeń i zdobywanie ich razem z innymi kolegami z forum? Jeżeli tak, to pomóż dopomóż w istnieniu tego Forum Miłośników Citroena (także sobie i innym kolegom)!
Dane do przelewu:
Robert Bednarek
nr konta:
50 1020 5558 1111 1744 0830 0221
W tytule przelewu proszę o podanie swojej nazwy użytkownika.
Mamy czas tylko do 8 marca. To jest być albo nie być dla forum...
Więcej TU
Wysłany: 14 Październik 2012, 12:16 Polary gr. 360
Witam.
Proponuję wysokiej jakości polar gr. 360 dostępne rozmiary to (S,M,L,XL,XXL, XXXL) (szczegóły patrz tabela). Na polarach są wykonane dwa hafty jak na załączonych zdjęciach.
Domyślny kolor to czerwony marlboro nr 23. Istnieje możliwość zamówienia w innych kolorach - wg. dołączonej listy - kolory haftu nie będą zmieniane.
Cena: 78zł + koszt wysyłki.
koszt wysyłki 1 szt = 15 zł
_________________ Staraj się pisać posty po polsku, jak najlepiej potrafisz. Nie interesuje mnie czy masz "dys-coś tam".
Forum nie jest agencją towarzyską, nie dogodzi każdemu.
... Dopóki cyka, wiem, że żyje ...
Łada Niva - jak się nie zawiesi to zawsze przejedzie.
Ostatnio zmieniony przez robert 4 Listopad 2012, 23:40, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Staraj się pisać posty po polsku, jak najlepiej potrafisz. Nie interesuje mnie czy masz "dys-coś tam".
Kilka osób pytało, czy można zamówić polar, bez adresu strony na plecach.
Generalnie nie było w planach takiej opcji. Jednak po długim namyśle chciałbym odpowiedzieć: że jest taka opcja.
Chciałbym zaznaczyć, że trzeba wyraźnie zaznaczyć o swoim wyborze. Każde zamówienie jest i będzie domyślnie robione z adresem strony.
robert, Cześć! Właśnie dołączyłem do Was...jestem Administratorem Klubu Cytrynki,który pewnie dobrze znasz Polary są jeszcze dostępne? Zależy mi na dwóch sztukach
W takim razie proszę o jeden męski w rozmiarze XXL i jeden damski w rozmiarze L. Proszę również o info na jakie konto wpłata i jaka ma być kwota do zapłaty Z góry wielkie dzięki
Niestety kosz zakupu wzrósł minimalnie i obecnie wynosi 82zł.
Jednak należy pamiętać, że w zamian za to otrzymujemy wysokiej jakości polar o gramaturze 360.
Podobnie jak w przypadku polaru 280,jest możliwość zrezygnowania z haftowanego adresu strony na plecach, w zamian jest wyhaftowany napis Forum Miłośników Citroena.
Należy o tym wyraźnie napisać w zamówieniu. Domyślnie haftowany jest adres strony.
robert, Cześć Robert. Kiedyś zamawiałem dwa polary. Damski w rozmiarze L i męski XXL. Niestety gdzieś zaginął mi e-mail z danymi do przelewu. Mógłbyś mi podesłać takie dane? Zależy mi na tych dwóch polarkach. Z góry bardzo dziękuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum