Użytkownicy
Grupy
Statystyki

Poprzedni temat «» Następny temat
Moderator
Autor Wiadomość
mhm
hydrocholik :)

Mój samochód: Renault Laguna
Poj. silnika (cm3): 1800
Paliwo: be
Wersja:: break
produkcja:: 1996
Wysłany: 13 Grudzień 2010, 21:31   

Nie, grupa "Stowarzyszenie" powinna być tylko dla członków stowarzyszenia. Ewentualnie powinno być forum w ramach grupy "Stowarzyszenie" na którym mogliby rozmawiać tylko członkowie Stowarzyszenia.

robson

Mój samochód: citroen XM 2,5TD /Xsara 1,4HDI/C4GP 2,0HDI
Poj. silnika (cm3): 2446
Paliwo: ol
Wersja:: exclusive/std/exclusive
produkcja:: 1995
SKYPE - login: citroen.org.pl
Wysłany: 14 Grudzień 2010, 11:36   

citro, Po ostatniej rozmowie z tobą dochodzę do wniosku, że ty nie rozmawiasz ze mną, tylko cały czas mi grozisz. Zatem muszę się naprawdę zastanowić nad tym, czy w takim razie w ogóle nie usunąć stowarzyszenia z tego forum.... Wiesz dobrze, że tylko zgoda buduje... Nie będę już z tobą rozmawiał na ten temat. Może ktoś erudytywny się znajdzie i będzie potrafił prowadzić dialog....

mhm

Wysłany: 14 Grudzień 2010, 11:52   

rammstein napisał/a:
a kiedy bedzie zrobiona deklaracja do pobrania??????????????????? :cry:

Deklaracje mam gotową, tylko nie mogę na razie jej wrzucić. Spokojnie, na razie nowi do Stowarzyszenie chyba jeszcze nie walą drzwiami i oknami ? ;)

mhm

Wysłany: 15 Grudzień 2010, 21:07   

citro napisał/a:
mhm napisał/a:
Deklaracje mam gotową, tylko nie mogę na razie jej wrzucić. Spokojnie, na razie nowi do Stowarzyszenie chyba jeszcze nie walą drzwiami i oknami ? ;)

Jak ktoś z zewnątrz ma sie zapisać jeśli wchodząc na stronę nie widzi Grupy stowarzyszenie ????????? Czy może się mylę ????? Może Macieju mi odpowiesz ??

Forum "Stowarzyszenie" powinno byc tylko dla stowarzyszonych. Klubowicze powinni miec widoczne Statut i deklaracje z info jak można się dołączyć. Stowarzyszenie ma pracować na rzecz SKC (utrzymanie, rozwój itp, itd), ale to nie oznacza, że wszyscy muszą widzieć jak ta praca wygląda.

mhm

Wysłany: 15 Grudzień 2010, 21:24   

citro napisał/a:

Tak ku przypomnieniu jeszcze tylko kontakt ze STOWARZYSZENIEM , Rammi ma regon który trzeba by dopisać i jak będzie konto bankowe także trzeba by to uzupełnić .

Na razie nie mam takiej możliwości, ale mam nadzieję, że robson ustawi szybko to o czym z nim wczoraj rozmawiałem.

robson

Mój samochód: citroen XM 2,5TD /Xsara 1,4HDI/C4GP 2,0HDI
Poj. silnika (cm3): 2446
Paliwo: ol
Wersja:: exclusive/std/exclusive
SKYPE - login: citroen.org.pl
Wysłany: 16 Grudzień 2010, 15:01   

citro, No i jeszcze jedno. Jak jeszcze trzeci raz napiszesz bzdury, jakie wypisujesz odnośnie przynależności forum, to masz normalnie bana. Wiadomo przecież, że jest to bzdura! Lubisz chyba działać ludziom na nerwy. Umówiłem się z MHM co do stworzenia grupy i tak będzie zrobione. Wszelkie skargi i zażalenia przyjmuję ze strony MHM i Roberta. Korespondencję odnośnie forum i wnioski zatem, proszę abyś kierował właśnie do Maćka. Spowodowane jest to twoimi groźbami pod moim adresem, które poleciały podczas naszej "rozmowy" na Skypie. Oczywiście później symulujesz, że nic się nie stało i tak od nowa...

robert
Aktywny

Mój samochód: Toyota Camry
Poj. silnika (cm3): 2994
Paliwo: LP
Wersja:: EXCLUSIVE,
Wysłany: 18 Grudzień 2010, 11:25   

Znowu się zaczęło, a już chwilę był spokój.
rammstein napisał/a:
jeśli chodzi o przynależność to forum i całej strony jest NASZA a nie tylko :evil: Robsona

Właśnie - NASZA = klubowiczów. Stronę od podstaw stworzył Robson dla klubowiczów i on nią zarządzał, zresztą domena i serwer jest na robsona, większość postów w technicznym też. Wszystko było opłacane z pieniędzy klubowiczów, nie wszyscy oni są w stowarzyszeniu. Zresztą dla mnie jest chore, że administrator strony ma co chwilę coś przerabiać na stronie bo komuś co opłaca składki się coś nie widzi. Na wielu forach płaciłem składki, ale nigdzie nie spotkałem się z czymś takim....

Sytuacja obecnie wygląda tak:
Skrzyknąłem się w parę osób aby założyć klub, sam kupiłem teren i zbudowałem budynek abyśmy się mieli gdzie spotykać, pomalowałem go, z zewnątrz powiesiłem reklamy.
Potem wspólnie założyliśmy stowarzyszenie i storzyszenie zadecydowało że budynek jest jego własnością. Według mnie to chore....

W obecnej sytuacji widzę jedyne rozwiązanie: stowarzyszenie powinno sobie zrobić własną stronkę z forum - dostęp tylko dla stowarzyszenia i podlinkować to wszystko ze strony klubowej, wtedy stowarzyszenie będzie sobie to wszystko prowadzić jak mu sie podoba, będzie sobie zmieniać codziennie co tylko bedzie chciało. A link do stowarzyszenia można zrobić dużą czcionką i wyróżnić jakimś ładnym kolorem, dostęp do niego by był dla wszystkich.
Dlaczego tak:
- żeby było tak, jak było zakładane od początku - STOWARZYSZENIE ma być tworem niezależnym od klubu.
Chociaż wydaję mi się, że zaraz zostanę obrzucony błotem.

Łada Niva - jak się nie zawiesi to zawsze przejedzie.

robert
Aktywny

Mój samochód: Toyota Camry
Poj. silnika (cm3): 2994
Paliwo: LP
Wersja:: EXCLUSIVE,
Wysłany: 19 Grudzień 2010, 01:34   

rammstein napisał/a:
....błotem nie bedę machał ale ta farba cegły były z pieniędzy wpłacających także z Twoich gdyby "budujący" sam za wszystko płacił to oki czapka z głowy ale tak nie było :evil:
a jak pamietam to i za rejestracją do pewnego mometu (rozliczenia z kasy ) był to nie wal mi tu Robert farmazonów :-/

Składki poszły raczej na czynsz bieżący, a nie na cegły i farbę. Faktycznie Robson był za rejestrację do momentu oskarżenia go o "malwersacje finansowe" - jak wynikło później z rozliczenia Robsona - niesłuszne.
citro napisał/a:
Robert masz może rację, ale gdyby Robson chociaż osobiście do niego nic nie mam, bo mimo wszystko poważam go jak wszystkich w klubie, pogodził sie z paroma faktami i normalnie współpracował i godził się na parę wspólnie ustalonych faktów to by się inc nie działo

Z tego co się orientuję to Robson nic nie ustalał, więc o czym tu mowa. Nawet nie wiedział o czym będzie mowa na spotkaniu. ktoś sobie coś ustalił po cichu, za plecami Robsona.

citro napisał/a:
Dlaczego jeśli byłeś na zebraniu sam byłeś za tym aby `było 3 administratorów na równych prawach tera znów piszesz swoje.

To co tu piszę nie ma związku z moim zdaniem o większej ilości adminów, chociaż nie do końca się zgadzam że musi ich być więcej.
citro napisał/a:
Ponadto jeśli mamy opołacać stronę musimy zrobić to legalnie tak aby później na legalu rozliczyć się z kaski która bedzie wpływała na konto , powiedz kto wpłaci kasę na konto robsona aby utrzymać stronę , a na klubowe konto każdy spojrzy inaczej więc tylko wspólna współpraca ma tu sens.

To co piszesz nie ma większego sensu. Można legalnie opłacić stronkę niekoniecznie z konta stowarzyszenia. Każdy komu spodoba się ta strona wpłaci kasę na podane konto nie ważne czy to konto stowarzyszenia, czy prywatne. Co do współpracy to się zgadzam, lecz współpraca nieco inaczej wygląda.
citro napisał/a:
Więc może spotkajmy się ponownie wszyscy Robson także ! i porozmawiajmy jak na cywilizowanych ludzi przystało i poszukajmy wspólne rozwiązanie , ale w spokoju miłej atmosferze bez pokazywania kto tu rządzi jak widnieje na stronie głównej naszej wspólnej strony bo naprawdę jest 21 wiek.

Jestem jak najbardziej za.
Za każdą stronę odpowiada administrator, więc to musi być widoczne
citro napisał/a:
... i tu przykład ; spotyka się 12 kolegów robią zrzutkę na parenascie flaszek i jeden idzie kupić i nagle ! idzie sobie do do mu i pije sam bo on sobie kupił ! tak i co jest wszystko ok ???

Przykład bez sensu, na dodatek oderwany od rzeczywistości....
citro napisał/a:
Jeszce jedno nie wspominajmy na stronie co było ok?? bardzo proszę , nie róbmy zamętu tylko wspólna współpraca i zrozumienie oki ??????
Bardzo proszę o spokój i wyrozumiałość !!!!!!!!!

Jestem spokojny i nie sieję zamętu....

Łada Niva - jak się nie zawiesi to zawsze przejedzie.

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach