Mój samochód: Citroen Evasion 1.9 TD
Poj. silnika (cm3): 1900
Paliwo: Diesel
Wersja:: Van
Rok prod.:: 2000
SKYPE - login: chillabassman
Wysłany: 12 Wrzesień 2011, 23:25 Sylwester nad morzem 2011/2012
Witajcie - co Wy na to, aby zrobić forumowego Sylwestra nad morzem? Sprawę trzeba załatwiać jak najszybciej, żeby mieć jakąś sporą miejscówkę wraz z parkingiem i tak, abyśmy mieszkali co najwyżej 3 pokoje dalej obok siebie
Wszystkiego dowiem się po tym jak będzie zainteresowanie taką opcją. Puszczę kosztorys i zrobimy listę.
_________________ 'Kierowco, patrz w lusterka dwa razy! Golfy są wszędzie!'
Ponczor, Pomysł przedni ale zacznijmy może od kosztorysu...
_________________ XManiak
Proszę nie pisać do mnie na PW w sprawach technicznych. Od tego jest forum! Chętnie pomogę (jeżeli jestem w stanie), a przy okazji inni z tego będą mogli skorzystać.
Proszę nie pisać do mnie na PW w sprawach technicznych. Od tego jest forum! Chętnie pomogę (jeżeli jestem w stanie), a przy okazji inni z tego będą mogli skorzystać.
Mój samochód: Citroen Evasion 1.9 TD
Poj. silnika (cm3): 1900
Paliwo: Diesel
Wersja:: Van
Rok prod.:: 2000
SKYPE - login: chillabassman
Wysłany: 14 Wrzesień 2011, 22:07
cóż, z kosztami to chodzi o nakreślenie mniej więcej ile nas by było. Wtedy można nas zgłosić jako grupę zorganizowaną - co za tym idzie? Taniej. Plus wiadomo, koszty dojazdu, prowiantu i ogólnego zaopatrzenia. Dla tego zanim wykonam gdziekolwiek telefon wolę mieć konkrety - ilu nas jest zainteresowanych, żeby nakreślić mniej więcej stan osobowy i koszta za wszystko
_________________ 'Kierowco, patrz w lusterka dwa razy! Golfy są wszędzie!'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum