Mój samochód: Toyota Camry
Poj. silnika (cm3): 2994
Paliwo: LP
Wersja:: EXCLUSIVE,
produkcja:: 1995 Pomógł: 40 razy Dołączył: 13 Lis 2008 Posty: 1898 Skąd: Jedlina Zdrój
Wysłany: 7 Czerwiec 2013, 23:42
OrkanA napisał/a:
Każdy chłopak z polskie wsi jeździ WV z GTI. A jeszcze bardziej rozbawiają mnie opisy sprzedających na tym ogłoszeniu motoryzacyjnym mamy igiełkę.
niestety już nie mamy
_________________ Staraj się pisać posty po polsku, jak najlepiej potrafisz. Nie interesuje mnie czy masz "dys-coś tam".
Forum nie jest agencją towarzyską, nie dogodzi każdemu.
... Dopóki cyka, wiem, że żyje ...
Łada Niva - jak się nie zawiesi to zawsze przejedzie.
Mój samochód: C4 II 150 KM
Poj. silnika (cm3): 1600
Paliwo: di
Wersja:: hatchback
produkcja:: 2012 Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Paź 2013 Posty: 36 Skąd: Gliwice/Pyskowice
Wysłany: 26 Październik 2013, 08:12
Jak popędzić sąsiada podjeżdżam kuzyna fordem pod dom-a sąsiad do mnie że ford g wort . Ja mu na to - nie każda morda pasuje do forda a Twoja wygląda jak du..a wielbłąda ! nie odzywa się do dzisiaj
”Kiedy siedze w swojej cytrynce totalny czuje luz włączam silnik daje gazu za mną tylko kurz
Zabytkowe auto jest jak cudza żona: patrz,podziwiaj,ale .... nie dotykaj !!
_________________ "Nie sztuką jest kupić igłę i ją odpicować , sztuką jest kupić trupa i go odpicować"
"Historie mają to do siebie, że lubią się powtarzać"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum