Mój samochód: C5 II 2.0 16 V
Poj. silnika (cm3): 1997
Paliwo: Pb
Wersja:: Liftback
produkcja:: 2007
Wysłany: 21 Czerwiec 2026, 18:48
Sprzedam Liftback czarny-CITROEN C5 ROK 2007, 140 KM , 103KW,2,OBENZYNA-GAZ.
Badanie Techniczne do maja 2027. OC pażdziernik 2026 opłacone w całości.
Nowe częsci-rozrusznik,świece,cewka zapłonowa.
Nowy termostat i czujnik temperatury cieczy chłodzącej.
Wymienione dwie uszczelki pokryw zaworów.
Nowe linki hamulca ręcznego i prowadnice linek .
Reczny brzytwa. diagnosta mówi brak hamulca i bada tył a ręczny w citroenach na przód ze względu na hydrauliczne zawieszenie.
Jeżdzi, skręca hamuje -codziennie do pracy i nazad.i nad jeziora po 200 km w dwie strony, co dwa trzy tyg.
Daje-Pełny zbiornik benzyny 65 litrów i 44 litrów gazu.
Wady-
Butla gazowa do wymiany koniecznie do następnego badania technicznego -koniec homologacji 20 letniej.(butla była homologowana na nastepne 10 lat.)
Brak klimatyzacji i ustawienia ciepło-zimno , pękniete klapki nawiewu -standart w citroenach i peugotach 407. Koszt naprawy 1000 zł.( Nie opłaca mi się już w niego inwestować.)
Cieknie tylni siłownik hydrauliczny , też do zrobienia gdzieś w serwisach cytryn hydraulicznych. Gdzieś tam poci się też spod silnika.
Lusterka elektryczne zepsute heh.
Zalety
Nowy filtr oleju i olej TOTAL 5w40-sam wymieniłęm teraz okolo 1 czerwca 20026r.Przebieg koło 264 tyśkm-jestem drugim właścicielem od 2012r, Kupiłam od pierwszego właściela z Polski.Auto zostanie posprzątane-ogarnięte przed sprzedażą, na razie syn wozi w nim swoje sprzęty sportowe.
Cena 3,5 tyś zł bez negocjacji. z powtarzam pełnym 65 litrów wahy i gazu30-40 litrów.
Auto zasuwa codziennie i weekendowo nad jeziora na kajaki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum