Mój samochód: citroen XM 2,5TD /Xsara 1,4HDI/C4GP 2,0HDI
Poj. silnika (cm3): 2446
Paliwo: ol
Wersja:: exclusive/std/exclusive
produkcja:: 1995
SKYPE - login: citroen.org.pl Pomógł: 103 razy Dołączył: 07 Lis 2008 Posty: 5084 Skąd: Środa Śląska
Wysłany: 23 Październik 2011, 22:29 Śmieszne stwierdzenia na temat citroenów /samochodów
Zacznę od kilku aby było łatwiej innym :
1. Jeżeli ktoś widzi, że citroen LHM gubi, to nie znaczy, że olej gubi - tylko znaczy to, że teren znakuje
2. Mając citroena XM - przestałem wierzyć w rdzę
3. Czasami zdarza się, że ktoś mówi mi i wytyka, że mam starego citroena. Ja mu na to, że może i stary ale za gotówkę a nie na raty he he
4. Citroena czasami można wyprzedzić ale technologię w nim zastosowaną - raczej nie.
_________________ XManiak
Proszę nie pisać do mnie na PW w sprawach technicznych. Od tego jest forum! Chętnie pomogę (jeżeli jestem w stanie), a przy okazji inni z tego będą mogli skorzystać.
SKYPE - login: citroen.org.pl Pomógł: 103 razy Dołączył: 07 Lis 2008 Posty: 5084 Skąd: Środa Śląska
Wysłany: 1 Listopad 2011, 20:10
XM - najszybsze żelazko świata (ale to już pewnie każdy zna bo oklepane )
Proszę nie pisać do mnie na PW w sprawach technicznych. Od tego jest forum! Chętnie pomogę (jeżeli jestem w stanie), a przy okazji inni z tego będą mogli skorzystać.
Mój samochód: citroen bx
Poj. silnika (cm3): 1900
Paliwo: di
Wersja:: hathback
produkcja:: 1987 Pomógł: 31 razy Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 780 Skąd: zabkowice slaskie
Wysłany: 10 Styczeń 2012, 08:52
no to jeszcz jedno, przedni naped jest dla dziewczynek .bmw bogiem drift nalogiem .czasem widze na drodze prawdziwych szalencow, pedza na zlamanie karku, dziwi mnie naprawde jak widze to szalenstwo. te predkosci niebezbieczne i przyspieszenia. kiedy ich wyprzedam tak sobie mysle, po co oni to robia?.
Wysłany: 11 Czerwiec 2012, 09:57
Często topi się bezpiecznik 30A, w komorze silnika. Ale jest na to logiczne wytłumaczenie:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum