Wysłany: 3 Listopad 2013, 21:15 SONDA na pełny dostęp do Citroen Service
Ilu będzie chętnych - sonda pokaże.
_________________ XManiak
Proszę nie pisać do mnie na PW w sprawach technicznych. Od tego jest forum! Chętnie pomogę (jeżeli jestem w stanie), a przy okazji inni z tego będą mogli skorzystać.
powiem tak ..nie lubie pisać przekazów na poczcie ale bym dał.. (Brak u mnie innej formy wpłaty)poza tym to tylko na Rok starcza chyba więc co roku składka by musiała być..Ale że jestem ciekaw wcisne TAK
to tylko na Rok starcza chyba więc co roku składka by musiała być..
Niestety... Ale sądzę, ze co roku 5zł to nie majątek
Proszę nie pisać do mnie na PW w sprawach technicznych. Od tego jest forum! Chętnie pomogę (jeżeli jestem w stanie), a przy okazji inni z tego będą mogli skorzystać.
Wystarczy tylko 5zl, tylko aby było nas dużo. Jak braknie akurat 15zł to będziemy wiedzieli do kogo sie zgłosić
Mój samochód: Toyota Camry
Poj. silnika (cm3): 2994
Paliwo: LPG
Wersja:: EXCLUSIVE,
Rok prod.:: 1995
Wysłany: 9 Listopad 2013, 09:11
robson napisał/a:
wojtis1990 napisał/a:
Ja mogę dać dwie dyszki
Wystarczy tylko 5zl, tylko aby było nas dużo. Jak braknie akurat 15zł to będziemy wiedzieli do kogo sie zgłosić
Mamy jakiegoś sponsora tytularnego???
_________________ Staraj się pisać posty po polsku, jak najlepiej potrafisz. Nie interesuje mnie czy masz "dys-coś tam".
Forum nie jest agencją towarzyską, nie dogodzi każdemu.
... Dopóki cyka, wiem, że żyje ...
Łada Niva - jak się nie zawiesi to zawsze przejedzie.
kryzys
Mój samochód: C5 BREAK
Poj. silnika (cm3): 1997
Paliwo: benzyna
Wersja:: kombi
Rok prod.:: 2003
Wysłany: 13 Listopad 2013, 20:52
Witam wszystich jestem tutaj nowy i jestem za dostępem do servisu. Pozdro...
Mój samochód: Toyota Camry
Poj. silnika (cm3): 2994
Paliwo: LPG
Wersja:: EXCLUSIVE,
Rok prod.:: 1995
Wysłany: 30 Grudzień 2013, 18:50
Witam.
Niestety, ankieta pokazała realia, przy tej ilości chętnych nie ma co marzyć o stałym dostępie do Citroen Service. Taniej wyjdzie jak każdy z nas w potrzebie wykupi sobie dostęp na określony czas - 1 h, 1 dzień.
_________________ Staraj się pisać posty po polsku, jak najlepiej potrafisz. Nie interesuje mnie czy masz "dys-coś tam".
Forum nie jest agencją towarzyską, nie dogodzi każdemu.
... Dopóki cyka, wiem, że żyje ...
Łada Niva - jak się nie zawiesi to zawsze przejedzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum