witam.
tym razem proponuję kolejny obowiązkowy gadżet forumowicza, przydany zarówno latem, jak i zimą, po prostu przydatny cały rok.
koszulki klubowe koszt - 23zł (przepraszam ale podatku na haft nie policzyłem, stąd 2 zł drożej).
Na koszulce 1 haft widoczny na zdjęciu.
Oznaczenia kolorów wg producenta:
00 - biały, 01 - czarny, 02 - granatowy, 03 - jasno szary melanż, 04 - żółty, 05 - chabrowy, 06 - zieleń butelkowa, 07 - czerwony, 08 - piaskowy (na zdjęciu), 09 - khaki, 10 - naturalny, 11 - pomarańczowy, 13 - bordowy, 14 - lazurowy, 15- błękitny, 38 - czekoladowy, 39 - groszkowy, 40 - czerwień purpurowa, 41 - cytrusowy, 42 - bursztynowy, 43 - fuksja, 44 - turkus, 47 - lawendowy, 48 - miedziany, 51 - lodowo siwy, 59 ciemny turkus,
_________________ Staraj się pisać posty po polsku, jak najlepiej potrafisz. Nie interesuje mnie czy masz "dys-coś tam".
Forum nie jest agencją towarzyską, nie dogodzi każdemu.
... Dopóki cyka, wiem, że żyje ...
Łada Niva - jak się nie zawiesi to zawsze przejedzie.
Ostatnio zmieniony przez robert 21 Listopad 2012, 22:42, w całości zmieniany 5 razy
_________________ Staraj się pisać posty po polsku, jak najlepiej potrafisz. Nie interesuje mnie czy masz "dys-coś tam".
zauważyłem i nie rozumiem dlaczego tak jest , bo logo powinno być dokładnie takie jak na stronie , chociaż pewnie oprócz mnie nikt by tego nie wychwycił , niech tak zostanie i tak będę na nie czekał z utęsknieniem
_________________ XManiak
Proszę nie pisać do mnie na PW w sprawach technicznych. Od tego jest forum! Chętnie pomogę (jeżeli jestem w stanie), a przy okazji inni z tego będą mogli skorzystać.
aktualna, aczkolwiek sprawdzę cenę, bo już chyba z 6 miesięcy nic nie zamawiałem
grigori333, tak wiem, czytałem że logo odwrócone, i że brakuje tablicy rejestracyjnej.
W sumie jest mi obojętne czy logo będzie w prawo czy w lewo - chodzi o to, żeby było na koszulce, a haft na pewno będzie wytrzymalszy w praniu niż naklejka
Aczkolwiek, jeżeli jest możliwość żeby na koszulce logo było tak jak na forum i tak jak na kaszkiecie to takie dwie koszulki bym pewnie przygarną ( jeszcze lalke muszę zapytać czy będzie chciała ).
Aczkolwiek, jeżeli jest możliwość żeby na koszulce logo było tak jak na forum i tak jak na kaszkiecie
Ja zamawiałem z poprawnym logiem indywidualnie i zapłaciłem za przygotowanie projektu , więc firma już go ma i przy każdym kolejnym zamówieniu płaci się tylko za haft .
wojtis1990 napisał/a:
A te kolory to kolory koszulek czy haftu ?
Koszulek , haft powinien być dokładnie w takich kolorach jak logo .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum