_________________ Staraj się pisać posty po polsku, jak najlepiej potrafisz. Nie interesuje mnie czy masz "dys-coś tam".
Forum nie jest agencją towarzyską, nie dogodzi każdemu.
... Dopóki cyka, wiem, że żyje ...
Łada Niva - jak się nie zawiesi to zawsze przejedzie.
Oglądałem ten filmik kiedyś. Nie wiedziałem, że takie coś istniało nawet a bardzo mi się od tej pory spodobał. A widzieliście jak gruszki są napchane pod klapą silnika? Pewno nie potrzeba się nawet schylać aby wymienić jakąkolwiek
_________________ XManiak
Proszę nie pisać do mnie na PW w sprawach technicznych. Od tego jest forum! Chętnie pomogę (jeżeli jestem w stanie), a przy okazji inni z tego będą mogli skorzystać.
wuwuzela [Usunięty]
Wysłany: 18 Kwiecień 2009, 23:27
Bardzo fajne te autko tylko szkoda że nie każdy może sobie na takie pozwolić ba nieliczni bo 20 tys euro za dobry egzemplarz to kosmos bynajmniej dla mnie
Kto go kupi to będzie w ścisłej elicie - bez mała 13000 szczęśliwych posiadaczy tego modelu.
_________________ Staraj się pisać posty po polsku, jak najlepiej potrafisz. Nie interesuje mnie czy masz "dys-coś tam".
Forum nie jest agencją towarzyską, nie dogodzi każdemu.
... Dopóki cyka, wiem, że żyje ...
Łada Niva - jak się nie zawiesi to zawsze przejedzie.
A to autko wygląda jak gdyby dopiero z fabryki wyjechało
Proszę nie pisać do mnie na PW w sprawach technicznych. Od tego jest forum! Chętnie pomogę (jeżeli jestem w stanie), a przy okazji inni z tego będą mogli skorzystać.
A tu dogorywający egzemplarz, tylko muzyka chyba niezbyt do tego pasuje...
A tu podsumowanie filmu - koszt dobrego egzemplarza to 20.000 pounds...
A poniżej można ściągnąć sobie świetny teledysk z tym autkiem:
Jeżeli ktoś chętny to jest w idealnym stanie do sprzedania jeden z SMów za "jedyne" 56000€
Kto bierze kredycik? A samochodzik można kupić TU
dużo poprzednich linków już nieaktualnych ale znalazłem ciekawy filmik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum