Jeśli to nie tajemnica to ile dałeś za swoją, ile całość wyniosła.
Ja swoją kupiłem w Lutym sprowadzoną z Niemiec całość z przerejestrowaniem wyniosła mnie 12,950 ale moja jest z 2004 roku i miała 177kk na zegarku i o dziwo okazała się nie kręcona
Żadna.
11500 zł zarejestrowana na gotowo w PL. 276 tys km przelotu, pełna ks. serwisowa, sprawdziłem przy okazji w ASO - potwierdzili + NAP. Sprowadziłem sam, w ramach hobby, od czasu do czasu coś przyciagnę z NL jak się trafi w dobrych pieniądzach.
Uszkodzony tylni zderzak, belka pod i kawałek klapy + popękany klosz prawej dolnej części lampy (przełożyłem tam na miejscu, na używkę kupioną za 10 euro bramę dalej )
Uszkodzone elementy wymieniłem już w kraju, bez malowania, bo trafiło się w kolorze i odcieniu. Autem normalnie na kołach przyjechałem do kraju, takie to ogromne uszkodzenie było no ale... u nich już ubezpieczalnia stwierdziła że naprawa nieopłacalna.
Sam samochód w NL kosztował mnie 7200 zł (reszta to już koszty przejazdów, urzędów, naprawy)
Chciałem coś napisać żeby ruszyć temat ale... jak na razie 9200km nakręciłem i kręci się dalej...
Zima przyszła na całego, śniegu mamy z 10cm, mrozu wczoraj nawet 14*C było
I tak sobie jeździmy... no litr więcej pali po przesiadce na zimowe
Mój samochód: Citroen C4 II 1.6HDI
Paliwo: di
Wersja:: Hatchback
produkcja:: 2015
Wysłany: 24 Styczeń 2016, 18:42
kupując ostatnio zimówki też zwróciłem uwagę na opory toczenia ,nasze Polskie były w klasie ,,F ''a chińskie w klasie wyższej nawet ,,C'' tylko na made in china się nie skusiłem
Ja mam letnie na przodzie chinole - Nexen`a (nowe były założone jak kupowałem). Jedynie w głębokich kałużach czuć że opona już nie ogarnia i wyrywa kierownicę z ręki. Ale nie sądzę aby jakakolwiek dała radę odprowadzić wodę jak wpadasz w 5cm głęboką kałużę z prędkością 70-80km/h.
Poza tym ciche, świetnie się trzymają drogi, 180km/h jeżdżą i nadal nic nie pływa, nie gwiżdże, nie wyje i bardzo łatwo sie wyważają. 16tki koła, stalowe a po 40-45gr na kole i to wszystko.
Na tyle mam Micheliny Energy ale ... może jeszcze ten sezon przejeżdżą.
Panowie... jak się dobrać do lampek klapy tylnej oświetlających tablicę rejestracyjną w moim kombi ? Bo już druga zdechła zatem czas się zabrać za wymianę ale popatrzyłem to tam za bardzo nie ma jak się dostać a nie chciałbym czegoś przez niewiedzę popsuć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum